Για τις επιστροφές προϊόντων ισχύουν τα παρακάτω

 1. Επιστροφές με χρέωση του annykshoes.gr

  Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση της εταιρείας μας σε περίπτωση α. ελαττωματικού προϊόντος και β. αποστολής λάθος προϊόντος με υπαιτιότητα δική μας.
 2. Επιστροφές με χρέωση του πελάτη

  Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν (πχ. αλλαγή σε χρώμα, μέγεθος), η χρέωση επιστροφής είναι 7.00€ με τη Speedex.
  Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ μέσω SPEEDEX.

Αν δεν τηρούνται οι παρακάτω προυποθέσεις δεν θα γίνεται επιστροφή ή αλλαγή.

 1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
 2. Η αλλαγή θα πραγματοποιείται εντός επτά 7 ημερολογιακών ημερών και εφ όσον μας έχετε ενημερώσει από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με τα πρωτότυπα παραστατικά χωρίς φθορές (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.λ.π) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι προστατευμένη κατά την αποστολή (xωρίς ταινίες συσκευασίας και φθορές στο κουτί).
  Επιστροφές χωρίς παραστατικά (αποδείξεις, έγγραφα) & εκτός αρχικής συσκευασίας  δεν θα γίνονται δεκτές.
  Μόλις παραλάβουμε το προιόν για αλλαγή, και εφ όσον γίνει ο τυπικός έλεγχος, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που μας έχετε ήδη  ενημερώσει ότι θέλετε άμεσα.
 4. Για αλλαγές και επιστροφές σε EKΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.
 5. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται μόνο μεσω τραπέζης alpha bank. Αν δεν έχετε τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα alpha bank επιβαρύνεστε τα έξοδα τραπέζης όπου είναι 7.00 EYRO.
 6.  Αν η παραγγελία σας έχει γίνει μέσο της πλατφόρμας SKROUTZ και θέλετε να κάνετε επιστροφή υποδημάτος τότε θα χρεωθείτε και τα έξοδα της προμήθειας που μας έχει χρεώσει η πλατφόρμα SKROUTZ για την δική σας παραγγελία.
 7. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται με τρόπο iris 
 8. Επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ μέσω SPEEDEX.

Κάθε επιστροφή ή αλλαγή δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω SPEEDEX στην παρακάτω διεύθυνση:

ANNY K SHOES

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 184,  ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  ΑΘΗΝΑ ΤΚ 17563

ΤΗΛ: 2109370988 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΑΝΝΥ Κ SHOES eshop σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας σας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα .

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα (πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών)              

Τηλ.Κέντρο:  +30 2109370988

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ OUTLET

 1. Τα προιόντα προσφοράς δεν επιδέχονται συνδυαστικές εκπτώσεις.
 2.  Στα προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα *BAZAAR* καθώς και *ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* προηγούμενης σεζόν γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ αλλαγές με προιόντα προσφοράς  και  δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 3. Το κόστος της κάθε αλλαγής είναι 7,00€ ευρώ εντός Αττικής και 7,00€ ευρώ εκτός Αττικής και αποκλειστικά μέσω Speedex.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Κάθε επιστροφή χρημάτων, κατόπιν παραλαβής  και ελέγχου του προϊόντος ότι πληρεί όλες τις προυποθέσεις.

Αν δεν τηρούνται οι προυποθέσεις (που αναφέρονται παρακάτω στην παρ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ) δεν θα γίνεται επιστροφή ή αλλαγή.

Αναλυτικά- κατά περιπτώσεις πληρωμής- η επιστροφή πραγματοποιείται με:

Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Απευθείας αντιλογισμός του ποσού στην κάρτα του κατόχου που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης EΠΙΣΤΡΟΦΗΣ επιβαρύνεσθε 7ΕΥRO με τα ποσά αποστολής της παραγγελίας σας, τα οποία αφαιρούνται από το ποσόν που θα σας επιστραφεί.

Όλες οι επιστροφές  χρημάτων της επιστροφής  αγοράς  πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά, διεκπεραιώνονται μέσω  διαδικασίας  web banking από  τον λογαριασμό μας από την συνεργαζόμενη τράπεζα ALPHA BANK εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊον επιστροφής  (η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα.)

Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “BAZAAR” και "EΠΙΣΤΡΟΦΕΣ" καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σεζόν δεν υπόκεινται στους όρους της επιστροφής χρημάτων.

Εγγραφή

Δημιουργία λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε